Tesla verlaagt WEER de laagste prijs, ja echt

Tesla verlaagt weer de laagste prijs van de Model 3 met een paar duizend.

Als je zelf een auto via marktplaats verkoopt, is het de zin die je het meeste zult horen: “Wat is de laatste prijs?”. De kunst van het onderhandelen is inmiddels overleden. Het direct en brutaal vragen naar de laatste prijs is iets dat blijkbaar effectief is. Anders gaan mensen het niet toepassen. Overigens moet je nooit een laatste prijs geven, gewoon naast de auto onderhandelen. Anders heeft het geen zin.

Tenzij je bij de Tesla-dealer bent. Dan kan het weldegelijk lonend zijn om te vragen naar de laatste prijs. Tesla verlaagt namelijk WEER de prijzen van haar goedkoopste auto. In eerste instantie is het alleen in de Verenigde Staten. Andere markten volgden later tot nu toe, want is namelijk niet de eerste keer dat Tesla de prijzen verlaagd. Sterker nog, dit is de tweede keer DEZE MAAND dat Tesla de prijs aanpast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Auto

Officieel: Jaguar komt met een 4-deurs GT!

Een 4-deurs GT van Jaguar, dat klinkt interessant. Jaguar is een prachtig merk, maar het is helaas al een tijdje stil qua nieuwe modellen. De laatste nieuwkomer was de I-Pace, die alweer 5 jaar geleden is geïntroduceerd. De grote vraag is: what’s next? Op die prangende vraag kunnen we nu antwoord geven. JLR (voorheen bekend […]

Read More
Auto

Dit is de volgende EV van Maserati: de Grecale Folgore

We krijgen de Folgore nu in volle glorie te zien. Het merk dat het vooral moest hebben van brullende V8’s moet er ook aan geloven. Na de volledig elektrische GranTurismo Folgore presenteert Maserati in Shanghai hun volgende volledig elektrische model: de Grecale Folgore. Van deze auto hadden we al een paar plaatjes gezien bij de […]

Read More