Tesla verlaagt WEER de laagste prijs, ja echt

Tesla verlaagt weer de laagste prijs van de Model 3 met een paar duizend.

Als je zelf een auto via marktplaats verkoopt, is het de zin die je het meeste zult horen: “Wat is de laatste prijs?”. De kunst van het onderhandelen is inmiddels overleden. Het direct en brutaal vragen naar de laatste prijs is iets dat blijkbaar effectief is. Anders gaan mensen het niet toepassen. Overigens moet je nooit een laatste prijs geven, gewoon naast de auto onderhandelen. Anders heeft het geen zin.

Tenzij je bij de Tesla-dealer bent. Dan kan het weldegelijk lonend zijn om te vragen naar de laatste prijs. Tesla verlaagt namelijk WEER de prijzen van haar goedkoopste auto. In eerste instantie is het alleen in de Verenigde Staten. Andere markten volgden later tot nu toe, want is namelijk niet de eerste keer dat Tesla de prijzen verlaagd. Sterker nog, dit is de tweede keer DEZE MAAND dat Tesla de prijs aanpast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Auto

FlexLease: de toekomst van autoleasing

De afgelopen jaren heeft het concept van autobezit een aanzienlijke transformatie ondergaan. Voorbij zijn de dagen dat individuen of bedrijven zich moesten verplichten tot langetermijnleaseovereenkomsten of de rechtstreekse aankoop van voertuigen. De opkomst van FlexLease, een flexibele leaseoplossing, heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen voertuigen benaderen en gebruiken. Dit artikel onderzoekt hoe […]

Read More
Auto

Auto sleutel laten maken? Ontdek het gemak bij Auto-Sleutel.nl

Je auto sleutel laten maken is nog nooit zo eenvoudig geweest, dankzij Auto-Sleutel.nl. Met hun uitgebreide expertise en klantgerichte aanpak kun je snel en zonder gedoe een nieuwe autosleutel laten maken. Vervanging en bijmaak: Expertise in auto sleutels Of je nu een verloren sleutel wilt vervangen of een extra sleutel wilt bijmaken, Auto-Sleutel.nl biedt expertise […]

Read More
Auto

Officieel: Jaguar komt met een 4-deurs GT!

Een 4-deurs GT van Jaguar, dat klinkt interessant. Jaguar is een prachtig merk, maar het is helaas al een tijdje stil qua nieuwe modellen. De laatste nieuwkomer was de I-Pace, die alweer 5 jaar geleden is geïntroduceerd. De grote vraag is: what’s next? Op die prangende vraag kunnen we nu antwoord geven. JLR (voorheen bekend […]

Read More