Officieel: Jaguar komt met een 4-deurs GT!

Een 4-deurs GT van Jaguar, dat klinkt interessant.

Jaguar is een prachtig merk, maar het is helaas al een tijdje stil qua nieuwe modellen. De laatste nieuwkomer was de I-Pace, die alweer 5 jaar geleden is geïntroduceerd. De grote vraag is: what’s next? Op die prangende vraag kunnen we nu antwoord geven.

JLR (voorheen bekend als Jaguar Land Rover) ontvouwt vandaag namelijk hun plannen voor de nabije toekomst. Dit is uiteraard een elektrische toekomst, dus de Britten moeten flink aan de bak. De I-Pace is namelijk nog steeds de enige EV van JLR. Er wordt daarom flink geïnvesteerd: JLR pompt €17 miljard in de ontwikkeling van EV’s en alles wat er bij hoort.

De eerstvolgende elektrische auto van JLR staat overigens al klaar. Van de nieuwe Range Rover komt namelijk ook een volledig elektrische versie. Die zal later dit jaar nog zijn opwachting maken.

En hoe zit het met Jaguar? Dat kregen we vandaag ook te horen. De volgende EV van Jaguar wordt géén cross-over, maar een 4-deurs GT. Het belooft dus juist een lage auto te worden, met een aflopende daklijn. Dat klinkt niet verkeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Auto

FlexLease: de toekomst van autoleasing

De afgelopen jaren heeft het concept van autobezit een aanzienlijke transformatie ondergaan. Voorbij zijn de dagen dat individuen of bedrijven zich moesten verplichten tot langetermijnleaseovereenkomsten of de rechtstreekse aankoop van voertuigen. De opkomst van FlexLease, een flexibele leaseoplossing, heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen voertuigen benaderen en gebruiken. Dit artikel onderzoekt hoe […]

Read More
Auto

Auto sleutel laten maken? Ontdek het gemak bij Auto-Sleutel.nl

Je auto sleutel laten maken is nog nooit zo eenvoudig geweest, dankzij Auto-Sleutel.nl. Met hun uitgebreide expertise en klantgerichte aanpak kun je snel en zonder gedoe een nieuwe autosleutel laten maken. Vervanging en bijmaak: Expertise in auto sleutels Of je nu een verloren sleutel wilt vervangen of een extra sleutel wilt bijmaken, Auto-Sleutel.nl biedt expertise […]

Read More
Auto

Tesla verlaagt WEER de laagste prijs, ja echt

Tesla verlaagt weer de laagste prijs van de Model 3 met een paar duizend. Als je zelf een auto via marktplaats verkoopt, is het de zin die je het meeste zult horen: “Wat is de laatste prijs?”. De kunst van het onderhandelen is inmiddels overleden. Het direct en brutaal vragen naar de laatste prijs is […]

Read More