Dit is de volgende EV van Maserati: de Grecale Folgore

We krijgen de Folgore nu in volle glorie te zien.

Het merk dat het vooral moest hebben van brullende V8’s moet er ook aan geloven. Na de volledig elektrische GranTurismo Folgore presenteert Maserati in Shanghai hun volgende volledig elektrische model: de Grecale Folgore.

Van deze auto hadden we al een paar plaatjes gezien bij de introductie van de reguliere Grecale, maar nu hebben we uitgebreid beeldmateriaal van alle kanten. We nemen de uiterlijke verschillen met de normale Grecale even met je door.

Uiteraard ontbreken de uitlaten en is de grille (grotendeels) dicht. Dat valt echter niet enorm op. Maar niet getreurd: er zijn nog een aantal kenmerken waaraan je de elektrische Maserati Grecale kunt herkennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Auto

FlexLease: de toekomst van autoleasing

De afgelopen jaren heeft het concept van autobezit een aanzienlijke transformatie ondergaan. Voorbij zijn de dagen dat individuen of bedrijven zich moesten verplichten tot langetermijnleaseovereenkomsten of de rechtstreekse aankoop van voertuigen. De opkomst van FlexLease, een flexibele leaseoplossing, heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen voertuigen benaderen en gebruiken. Dit artikel onderzoekt hoe […]

Read More
Auto

Auto sleutel laten maken? Ontdek het gemak bij Auto-Sleutel.nl

Je auto sleutel laten maken is nog nooit zo eenvoudig geweest, dankzij Auto-Sleutel.nl. Met hun uitgebreide expertise en klantgerichte aanpak kun je snel en zonder gedoe een nieuwe autosleutel laten maken. Vervanging en bijmaak: Expertise in auto sleutels Of je nu een verloren sleutel wilt vervangen of een extra sleutel wilt bijmaken, Auto-Sleutel.nl biedt expertise […]

Read More
Auto

Tesla verlaagt WEER de laagste prijs, ja echt

Tesla verlaagt weer de laagste prijs van de Model 3 met een paar duizend. Als je zelf een auto via marktplaats verkoopt, is het de zin die je het meeste zult horen: “Wat is de laatste prijs?”. De kunst van het onderhandelen is inmiddels overleden. Het direct en brutaal vragen naar de laatste prijs is […]

Read More